Sabit Bozahmetoğlu İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen, toplum içerisinde yaşamasını bilen, kendini ifade eden, milli ve manevi değerlere sahip çıkan Atatürk’ün gösterdiği Muasır Medeniyetler seviyesine ulaşmak için çabalayan, karşılaştığı problemlere çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve okulumuz bulunduğu bölgenin eğitim ve öğretim açısından en başarılı okulu yapmayı sağlamak

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, toplum içerisinde yaşamasını bilen, kendini ifade edebilen milli ve manevi değerlere sahip çıkan Atatürk’ün gösterdiği Muasır Medeniyete ulaşmak için çabalayan, karşılaştığı problemlere çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahcı: 07:30 - 12:30 Öğleci : 12:40 - 17:30